Verkoopmakelaar

Je huis verkopen is een spannende aangelegenheid. Daar komt een stukje nuchterheid maar ook nostalgie bij kijken. Je memories kunnen het je moeilijk maken om nuchter naar je “koopwaar” te kijken. Daarom is het verstandig je op een goede en deskundige wijze te laten bijstaan. Onze expertise op de woningmarkt is gebaseerd op jarenlang succes. Wij zijn bekend met de huidige woningmarkt en je kunt daardoor steunen op een lokale en gecertificeerde makelaar met verstand van zaken.
 
We starten met een gesprek bij jou thuis om samen kennis te maken. Per slot van rekening is een “klik” met de makelaar van essentieel belang en wij kunnen jouw huis zo het beste op waarde schatten. We willen weten wat jij belangrijk vindt bij de verkoop en vertellen je het één en ander over onze aanpak. Hoe de verkoop in zijn werk gaat en wat de marktomstandigheden zijn zodat je weet wat je kunt verwachten. Samen kijken we naar het woningaanbod, welke woningen recentelijk zijn verkocht en hoe jouw woning daar tussen past. Kies je voor een snelle verkoop of liever voor het hoogst haalbare met een langere verkoopperiode? Die keuze mag jij maken. Een huis verkopen doe jij niet iedere dag, maar wij wel!
 
Van den Berg en Opschoor Makelaardij maakt gebruik van social  media. Deel onze Facebook pagina wanneer jouw woning te koop staat. Dit heeft het effect van een steen in de vijver! Wanneer iedereen dit doet wordt de bereikbaarheid van onze facebookpagina zo groot dat we zelfs die ene persoon in Tietjerksteradeel bereiken die op zoek is naar precies zo’n woning als jij nu te koop aanbiedt. Niet vergeten!

De 3 krachtige kenmerken van Van den Berg & Opschoor Makelaardij:
  • Verrassende presentatie van de woning
Bij de verkoop van woningen draait het om de presentatie. Wij besteden hier buitengewoon veel aandacht aan. Allereerst wordt nagedacht over de mogelijke doelgroep en adviseert de makelaar je hoe jouw woning het allerbest gepresenteerd kan worden. Een professionele fotograaf komt langs voor  de foto’s en zorgt ook voor een 3D-Tour en plattegronden. Om de presentatie fraai af te ronden schrijft een ervaren medewerker/tekstschrijver de aanbiedingstekst.
 
De woning wordt aangemeld op onze eigen website en op Funda.nl met alle mogelijkheden die dit verder nog biedt. Denk aan Open Huis momenten, gratis download mogelijkheid van de brochure en wekelijks wordt je op de hoogte gehouden van de belangstelling op Funda.nl door middel van de statistieken die je per mail ontvangt. Vergeet daarbij onze facebookpagina niet en de filmpjes op YouTube! Alleen de allerbeste presentatie zorgt voor verrassende resultaten!

 
  • Deskundige en enthousiaste makelaars
Laurens van den Berg (RT/RMT) is ruim 18 jaar geleden begonnen als makelaar in de omgeving van Rotterdam. In de afgelopen jaren heeft hij duizenden woningen verkocht, aangekocht en getaxeerd. Laurens is ervaren en vakbekwaam, open minded, enthousiast, sociaal en betrouwbaar. Die ervaring zal jij ook opdoen bij het kennismaken.
 

Duidelijke communicatie
Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. De makelaars van Van den Berg & Opschoor Makelaardij evalueren iedere 10 weken het verkoopproces en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Uiteraard gebeurd alles in overleg met jou! Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot bij de eindinspectie en de overdracht van de woning. Ook na de overdracht houden we graag contact met je voor allerlei advies.
Wij zien je graag als ambassadeur van ons kantoor.
 
Kopje koffie drinken?

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring