Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Laurens van den Berg is in 2002 in Capelle aan den IJssel gestart met een kleinschalig makelaarskantoor aan de Reidans. Dat het al snel een succesvolle onderneming zou worden kon hij toen nog niet voorzien. Het woningbestand groeide en al snel werd de locatie te klein. In 2005 werd daarom een ruimer pand betrokken aan
de Kanaalweg 3 in Capelle aan den IJssel. Daar is met veel plezier en vooruitstrevend vakmanschap een paar jaar hard gewerkt. Maar toen hem in 2011 ter ore kwam dat er een leuk kantoorpand op een prima locatie in Rotterdam beschikbaar kwam heeft hij geen moment getwijfeld en verhuisde het complete kantoor -in januari 2012- naar de Oostmaaslaan 237 in Rotterdam.

Ons kantoor is klantvriendelijk, kleinschalig en heeft alle vakkennis in huis die nodig is. Wij zijn herkenbaar aan onze correcte manier van omgaan met mensen, hebben oog en oor voor koper en verkoper en houden van korte lijnen en open communicatie. Resultaatgericht! En of je nu een particulier, een belegger, investeerder of een woningcorporatie bent, wij doen ons uiterste best voor je. Geen woorden maar daden!
 
Onze medewerkers:
 
Laurens van den Berg: is de eigenaar/directeur van onze makelaardij. In 1998 gestart als makelaar waarbij hij in 2002 dit makelaarskantoor opende.
Zoals al eerder genoemd: gecertificeerd makelaar en taxateur. Vanaf het begin is dit kantoor zijn levenswerk en passie geweest. Hij is degene met wie je als koper of verkoper het eerste kennismaakt. Daarbij zullen zijn sterke punten als vakbekwaamheid, enthousiasme, eerlijkheid en open persoonlijkheid direct opvallen.
 
Géja de Kat-Kalisvaart is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. In 2013 is ze bij ons begonnen en haar secretariële functie vervult ze dagelijks met veel plezier.
Van het maken van je eerste afspraak met een van de makelaars tot het aanmelden van je woning op de website, het schrijven van teksten en doorgeven van bezichtigingen, alles wordt met enthousiasme en kennis van zaken behandeld. Klantvriendelijkheid staat bij haar hoog in het vaandel. Persoonlijk contact is een pré, maar om je tijdens je werkzaamheden overdag niet al te veel te storen wordt er ook veel via de mail gecommuniceerd. Kom gewoon eens kennis maken!

Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Kantoor Vestiging Van den Berg & Opschoor Makelaardij

Adresgegevens

Oostmaaslaan 237 -239
3063 AV Rotterdam