Aankoopmakelaar

Het kopen van een huis brengt gezonde spanning met zich mee. Het is leuk! Regelmatig achter de IPad of de laptop en eindeloos huizen kijken op Funda.nl. In gedachten heb je jouw droomhuis al gevonden, smaakvol opgeknapt en ingericht en zitten je vrienden en familie aan een wijntje tijdens de housewarmingparty, terwijl de oven de heerlijke geur van warme hapjes verspreidt… Maar zo ver is het nog niet!
Het aanbod op de huizenmarkt is groot, de mogelijkheden eindeloos en je wilt dat zoveel mogelijk, zo niet alle wensen samenkomen in dat ene huis. Jouw huis!
Tijdens de zoektocht, die de nodige consequenties met zich meebrengt, is het uitermate prettig om iemand te hebben die je wegwijs maakt. Zo iemand is er: de aankoopmakelaar. Meedenken, mee zoeken, onderzoeken en onderhandelen. Waarom zou je de moeilijke dingen niet uit handen geven? Zo kun je zelf optimaal genieten van een leuke tijd die resulteert in een eigen woning geheel naar jouw zin. En onze aankoopmakelaar verdient zichzelf gegarandeerd terug!
 
De aankoopmakelaar denkt mee over de vraag welk huis bij jou past. Zoek je een appartement in hartje centrum met alle voorzieningen om de hoek? Of juist liever ver van het drukke stadsleven met veel privacy, de verwezenlijking van het ultieme vrije leven? De aankoopmakelaar wijst je met zijn kennis en ervaring op huizen waar je zelf aan voorbij zou lopen, maar wat zeker jouw huis en thuis kan worden. Wandel eens een middag rond in de buurt en kijk daarbij naar de afstand tussen de woning en de voorzieningen die jij in het dagelijks leven nodig hebt. Winkels op loopafstand, kinderdagverblijven, scholen, fitness, een gezondheidscentrum, maar wellicht ook leuke restaurantjes, theaters en cafés om na een week hard werken even te genieten van een diner of een ontspannen avondje uit.
 
Het voordeel van de aankoopmakelaar?
Het vinden van een woning waar jij blij van wordt met een prijs die klinkt als een klok. Jou een tevreden gevoel geven als je terug denkt aan de zoektocht naar dat huis en het contact met ons. Kortom: maatwerk leveren voor een prijs die zichzelf terugverdient!
 
Een belangrijke tip: houd social media als twitter of facebook in de gaten. Wat delen mensen over hun huis en de buurt? De buurt is een bepalende factor voor optimaal woonplezier!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring